Münih Eğitim Ataşeliği

2019-2020 Öğretim Yılı BAP Seçme Sınavı Başvurusu

Anadolu Üniversitesi Batı Avrupa Açık Yükseköğretim Programlarına Seçme Sınavı başvuruları 25 Mart - 24 Mayıs 2019 tarihleri arasında yapılacaktır. 
2019-2020 Öğretim Yılı BAP Seçme Sınavı Başvurusu

Anadolu Üniversitesi Batı Avrupa Açık Yükseköğretim Programlarına Seçme Sınavı başvuruları 25 Mart - 24 Mayıs 2019 tarihleri arasında üniversitenin Köln/Almanya bürosu aracılığı ile yapılacaktır.

Bu sınavlara Türkiye´de liseyi bitirenler ile yurt dışında aldıkları mezuniyet belgesi liseye eşdeğer kabul edilen diploma sahipleri başvuruda bulunabilirler. Denklik işlemleri Türkiye´de Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı adına Milli Eğitim Müdürlükleri; yurt dışında eğitim müşavirliği ve ataşelikleri tarafından yapılmaktadır.

Başvuru adresi ve işlemleri ile ilgili ayrıtlı açıklamalar, http://bap.anadolu.edu.tr üzerinde kılavuzlar üzerinden edinilebilir.

Türkiye’deki Üniversitelerde öğrenci veya mezun olan veya Türkiye dışındaki yabancı bir üniversiteden mezun ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığından denkliği olanların “İkinci Üniversite” başvuruları ise daha sonra alınacaktır. Konuyla ilgili açıklama aynı web sayfası üzerinde yapılacaktır.

Menzinger Str. 3 80638 München, Deutschland - 49 89 17 81 911

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.